|
Post by Big Boss on Mar 28, 2007 22:11:46 GMT 1
Körzetek, szobák közötti közlekedésre használatosak. Átlagosan 4-5 méter szélesek eme folyosók, 3 méter magasak. Többnyire jól megvilágítottak és tiszták, de akadnak sötét zugok is, melyektől jobb távol maradni!
Ha pl. a piacra tartasz, akkor innen a következő postodat a piac körzetben lévő folyosóra írjad!
|
|
Jack Gardner
Közlegény
Szabad?sz? csemp?sz, b?rgyilkos
|
Post by Jack Gardner on Mar 28, 2007 22:49:29 GMT 1
Jack kilép szobája ajtaján, bezárja majd elindul a kijárat felé. Kifelé nem nagyon néz mások szemébe. Ez a hely nem éppen a barátságos embereirõl híres. Jut eszembe, nincs is fegyverem, bár nem lehet töltött fegyverrel járkálni, de nélküle az ember vagy mutáns, gondolja irónikusan, nem érezheti magát biztonságba. Így kilépve a szálló ajtaján, valami fegyverbolt után néz.
|
|
|
Post by Big Boss on Mar 29, 2007 18:00:00 GMT 1
Utadat a piac felé veszed, eléggé nagy a nyüzsgés a folyosókon. Többnyire "jól szituált" embereket látni (jó alatt értsd: nem csöves), néha 1-1 hajléktalan kószálgat, meglepő módon járőröző biztonságiakkal is találkozol. Azon gondolkozol, hogy mire is költsed el a pénzed, amikor bal válladnak valami kemény csapódik és majdnem feldönt. Nézed, hogy mi vagy ki lehetett az, hát egy fekete göndör hajú férfi rohan egy táskával a kezében, utána pedig egy nő és egy férfi. Kiáltoznak ,hogy fogják meg, fogják meg... hát igen, ez a sötét folyosók átka, a piti tolvajok. Persze egy rendőr sincs a közelben... Időközben eléred a piacot.
|
|
Adun
Közlegény
Fejvad?sz
|
Post by Adun on Mar 31, 2007 14:24:05 GMT 1
Kijöttem a szobámból és elindúltam a kijárat felé. A Folyosókon most csak páran voltka. Néhányat közülük Adun már ismert és tudta ha azok tunák hogy nincs nála fegyver akkor valószinüleg elkapnák és megölnék. Nem gyorsíottam emiatt a lépteim mert az feltünõ lett volna. Amikor odaértem kijárathoz rögtön a piacon lévõ fegyverboltba vettem az utamat.
|
|
|
Post by Szasza 'Killer' James on Apr 1, 2007 19:00:03 GMT 1
Nemsokára megleltem a szállót amiben lakom. A piaci körzet folyósóiról belépek a szállodába, és a lépcső fele veszem az irányt. A lépcsőn felmenve az első emeletre érek, ahol végighaladok a folyósón. Megtalálom a szobám és kinyitom az ajtaját.
//Folytatás: A szobámban//
|
|
Adun
Közlegény
Fejvad?sz
|
Post by Adun on Apr 9, 2007 21:39:09 GMT 1
//Elõzmények a Folyosók, melllékjáratok, átjárók- piac topic-ban//
Amint beléptem a szálloda ajtaján egybõl elindúltam a szobám felé. It sem volt nagy a nyüzsgés. Az egyetlen ami különbözött a ttól amikor eljöttem hogy meg kellet mutatnom azt hogy mit hoztam. Mivel Az nem volt megtíltva hogy fegyvert bevigyak csak az hogy kibiztosítottat nem vihetek be ezért nem volt nagy probléma. A folyoson senki nem volt most. Nem értettem hogy miért nincsen senki mert álltalábban mindig vannak a foylosón. DE nem gondolkodtam tovább rajtam mert megérkeztem a szobámhoz és Bementem rajta.
//Foyltatás Adun Szobálya Topic-ban//
|
|
Adun
Közlegény
Fejvad?sz
|
Post by Adun on Apr 9, 2007 22:41:35 GMT 1
Amikor kimentem a foylosóra már keztek elõjönni az emberek a szobáikból is máris elkeztek pletykálni arról hogy mi történt. Engem ez m,ost ne mérdekellt és mentme tovább. Amikor kiértem a szállodábül akkor rögtön elindúlt a Dokkba a hajómhoz.
// Foyltatás a Dokk-ban//
|
|