Post by Kyle "Killer" Lanton on Dec 3, 2006 8:36:55 GMT 1
Kyle Lanton
AC
Előtörténet
A Földön született 2607. Január. 11.-én, Chicagóban. Családi helyzete mindíg is ingadozó volt. Az iskolában alig voltak barátai, akik voltak azok is csak azért voltak vele mert eléggé befolyásolható volt és sok rossz dologba bele is vitték az akkor még alig 10 éves Kyle-t. Több rendőrségi ügye is volt ezért otthon már nem volt maradása. Szülei eldöntötték, hogy fiúkat katonai bentlakásos iskolába küldik. Kyle nehezen, de el tudott szakadni családjától, legfő képpen tesvéreitől volt nehéz megválnia. Kyle bátyja John és huga Emily mindíg is nagyon szerették őt és segítették ahol csak tudták, de Kylenak mennie kellett. Elvitték az iskolába ahol különc gyerek volt. Semmijen kollektív tudad nem szorult belé ami erősítette volna a gyereket. Sokszor volt olyan, hogy valamilyen feladatot nem csinált meg és ezért a kiképzőjük mindenkit büntetett nem csak Kyle-t. Ennek a következménye volt, hogy társai gyakran megverték az akkor még gyenge Kyle-t. Egy alkalommal társai egy ovális alakú billogott nyomtak a fiú homlokára, melyet sajnos sehogy sem tudtak leszedni ezért ez már a fiú egész életét végig kíséri. Aztán a második évben kaptak egy új kiképzőt és vele együtt jött egy pár új srác is. Az volt a baj, hogy az új srácok mind olyanok voltak mint ő, maguknak valók, kihúzták magukat a büntetések és csapat munka alól. Ezért az iskola elkülönítette ezeket a tanulókat egy új csoportba. Az új kiképző Johnatan Smith tábornok volt. Róla tudni kellett, hogy arról volt híres, hogy a legreménytelenebb csapatból is igazi elit alakulatot teremtett akik mindíg eggyütt vannak "jóban-rosszban". Tehát ez az új kiképző elkezdte a gyerekek nevelését, de nem úgy mint az előző évben a kiképző, ő inkább rájuk hagyta a dolgot hagyta, hogy megismerjék az újoncai, a szabad idejét is az újoncaival töltötte. Egy idő után Kyle megszerette az embert és szinte apjának tekintette ugyan úgy ahogy a többi gyerek is. Mikor Smith tábornok már megbizonyosodott arról, hogy a csapat eggyütt van lélekben és hajlandóak dolgozni, elkezdte a képzésüket. 3 év alatt ez a csapat lett az iskola büszkesége. A "Delta-Csapatnak" nevezték el őket. Az iskolában ezentúl hatalmas tisztelet övezte őket. Minden ott tanuló diákot vagy más csapatokat lefőztek. Az iskolák közötti versenyeket rendre megnyerték. Az iskola véget ért és a Delta- csapat úgy vonult ki az iskolából, hogy nevüket beírták az iskola történelmébe.
Mikor Kyle végre haza mehetett rég nem látott családjához már 18 éves volt. Mikor haza ért nem látott semmit, be akart menni a házba, de nem volt nyitva az ajtó. Majd egy férfi lépett oda hozzá:
-Kit keres fiam?-Kérdezte a férfi meglepődve.
-Uram én a Lanton családot keresem. Nem tudja véletlenül, hogy hol vannak?
-Hát te családtagjuk vagy? Vagy valamilyen rokonuk?
-Igen uram. Kyle Lanton vagyok. Nos?
-Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod a hírt, de nincs más aki elmondaná. A családod meghalt. Az egyik este veszekedés volt itt és az apád fogott egy puskát és lelőtt mindenkit aki az útjában volt. Egyedül egy lány élte túl. Hogy is hívták? Azthiszem Emily volt a neve.
A fiú megtörve ült le az utca kövére. Majd a gyász kerítette hatalmába.
-Uram hol van most az apám?-Kérdezte a fiú, akinek a szemében az öregember más nem gyászt látott, hanem nagyon sok fájdalmat ami éppen gyűlöletbe és haragba fordul.
-A rendőrök elvitték. Kivégezték azért amit csinált. Azt hiszem Emily valahol New Yorkban telepedett le. Részvétem fiam.
-Köszönöm a segítséget és az információt.-Mondta Kyle majd kocsijába szállva elindult hogy megkeresse hugát.
New York
Kyle felkereste Johnatan Smith tábornokot aki New Yorkban lakott. Elmesélte, hogy mi történt családjával. A tábornok eréjes és ers ember volt, de neki is volt szive. A fiút maga mellé vette és beíratta a Föld legjobb Tiszti Akadémiájára. Mivel mindíg vele volt a tábornok ezért mindenből kitűnő volt. Eközben esténként a hugát kereste, de nem volt könnyű dolga egy akkora városban mint New York. Az iskolában elintézte neki a tábornok, hogy a legerősebb kiképzőt kapja meg Kyle. Itt ismerte meg Paul Baxtert. A két fiú életre szóló barátságot kötött itt és szerencséjükre egy csapatba is kerültek. A kiképző nagyon sok mindent tanított nekik. Kyle főleg a közelharcot szerette. Kiképzője ismert minden harcművészetet és harc modort. Így összerakott egy ötvözetet amit megtanított Kylenak. Mikor már megtanulta mindenkit le tudott győzni. Ezen kívül mesterlövészetben sem akadt párja. Bárhol, bárki(-mit), bármilyen pózból tüzelve el tudott találni. Ezt a képességét sima lőfegyverek terén is kamatoztatta. Kyle az évek során kifejlesztett egy új stílust amit pisztolykatának nevezett el. Ez a stílus harc közben a legnagyobb védelmet nyújtja tüzelés közben és legnagyobb sebzést okozza a legnagyobb számú ellenfélben. Ezt a stílust meg is mutatta kiképzőjének aki szintén elismerte. Kyle kitűnővel végezte a sulit. Ezek után beállt az EFP hadseregébe. Hugát mintha a föld nyelte volna el sehol nem találta. A hosszú éjszakákon való keresés eredménye képpen egyetlen nyomot talált mely az akkor már régóta létező Független Konföderációba vezetett. A hadseregben sokszor támadtak neki mivel ő nem támogatta annyira az FK-val való háborúskodást. Előljárója gyűlölte a mutánsokat és ezért gyakran támadt nézeteltérés köztük. Egyik küldetésük az FK területére való behatolás és egy gyár felrobbantása volt a cél.
FK küldetés
Az álcázott hajó kilépett a subtérből majd leszállt a bolygó árnyékos felén. A behatolás sikeres volt, de Kylenak feltűnt, hogy túl könnyű volt. Mikor már a gyárban voltak 15 mutáns várta a 4 fős csapatot. Ekkor Kyle felismerte a kis csapat vezetőjét. Emily volt. Mikor Kylet elküldték a bentlakásos iskolába, oda adta Emilynek azt a nykláncot melyet ő még nagyapjától kapott. Ezt felismerve megszólalt:
-Emily te vagy az?-Kérdezte meglepődve.
a lány kicsit furcsán nézte őket majd így szólt:
-Ismerjük egymást? Nem hinném EFP-s kutyákkal én nem barátkozom.
-Emily én vagyok az Kyle. Nem ismersz meg?
-Az nem lehet. Nekem azt mondták, hogy Kyle-t megölték az iskolájában. Honnan tunám, hogy igazat mondasz? Bizonyítsd be!!
-Ott van a nyakadban az a nyaklánc amit még én adtam neked akkor mikor a bentlakásos iskolába küldtek engem a szüleink. Az a nyaklánc még a nagyapáé volt és én is tőle kaptam. Ez már megfelelő?-Kérdeztem, de közben fegyveremet készenlétben tartottam, mert a kis csapat többi tagja igen vészjóslóan nézett és közelített felénk.
-De ha te Kyle vagy akkor mért nem kerestél eddig? Na jó figyelj van egy nagyon biztos módszer arra, hogy kiderítsük hogy ki vagy.-Ekkor intett az egyik mutánsnak.-Ő itt Psziho. Megvan az a képessége, hogy bele lát az emberek fejébe. Bármit meg tud keresni az emlékeid között és ki tudja vetíteni azt. Ha bele egyezzel, hogy megvizsgáljon akkor megbizonyosodhatunk a kilétedről.-Mondta a lány.
-Bele eggyezem, de a csapatomat engedd el kérlek.
-Rendben, de meg kell ígérniük, hogy többet nem jönnek ide.
-Paul vidd ki a csapatot és menjetek vissza a Földre. Majd én is megyek.-Mondtam társamnak, majd igenlő biccentést kaptam. Csapatom vissza indult a találkozási ponthoz.
-Nos akkor Psziho essünk neki.-Mondta Emily.
A Psziho nevű mutáns oda lépett hozzám majd egyik kezét rá tette fejemre, másik kezét pedig kitartotta a levegőbe. Tenyere közepén egy szem nyílt ki. Majd a mutáns behunyta szemét és én is elengedtem magam. Eközben folyton arra gondoltam, hogy ennyi év után végre megtaláltam a hugomat.
A levegőben egyszer csak egy kép jelent meg. Az amikor elbúcsúztam testvéreimtől mikor a bentlakásos iskolába küldtek. Az a kép is megjelent mikor Emilynek oda adtam a nyakláncot. Képek villantak a kiképzésemről. Majd arról, hogy megtudtam a családom meghalt. New Yorkba menetelem is megjelent és a rengeteg éjszaka melyet Emily keresésével töltöttem. A kéz mely eddig a fejemen volt mostmár leereszkedett.
-Kyle végre. Reméltem, hogy nem igaz hogy meghaltál.-Mondta Emily mikor odalépett hozzám és megölelt. Intett a mutánsoknak, hogy elmehetnek mert már nincsen veszély.
Elmesélte, hogy egy doktor elfogta és kísérleteket végzett rajta. A kísérlet célja a mutáns gén reprodukciója volt. Emily így vált mutánsá. Érzékeny búcst vettünk egymástól majd vissza tértem egy FK-s hajóval a Földre. Majdnem lelőttek, de szerencsére még idejében elküdtem az azonosítómat.
Visszatérés a Földre
Mikor leszálltam elmentem a felettesemhez, hogy közöljem kilépek az EFP kötelékéből és Atlantiszra megyek. Paul ugyan nem igazán volt kibékülve a mutánsokkal, de megértette, hogy nem fogok a hugom ellen harcolni.
Utazás Atlantiszra
Mikor Atlantiszra mentem egy bizottság fogadott. Ez a bizottság volt felelős a katonaság élén álló tisztek felvételéért. Azzal fogadtak, hogy nincs megfelelő katonai vezetése AC-nek. Így lettem AC admirálisa. Atlantiszon megismertem egy lányt aki mint kiderült mutáns volt, de ez engem nem zavart. Több év ismerettség után össze házasodtunk. 2 évvel később megszületett Jack nevű fiam. Mikor már elismert tagja voltam az AC-nek jelentjeztem Űrmarsallnak, ami nem volt könnyű feladat mert az akkori Űrmarsall nem akarta, hogy leváltsák. Nagy tervei voltak azzal kapcsolatban, hogy elpusztítsa az FK-t. Atlatisz ugyan föggetlen volt, de vezetője gyűlölte a mutánsokat. Jelentkeztem egy olyan programmal mely biztosítta a mutánsoknak és az embereknek is a jogaikat. Ezzel a programmal választottak meg Űrmarsallank. Mivel jól csináltam ezért ismét megválasztottak. Ekkor egy gyerekkori barátommal találkoztam Jack Summersel. Aki szintén Atéantiszon volt katona. Ő Admirális volt. Ettől fogva újra jó barátok lettünk. Atlantisz törvényei kimondták, ha egy Űrmarsallt kétszer választanak meg akkor a személy élete végéig Űrmarsall lessz. Így lettem AC teljhatalmú Űrmarsallja.
-------------------------------------------------------------------------------------
Név: Kyle Lanton
Rang: AC Űrmarsallja
Szül. hely, idő: 2607. Január. 11.-én Föld, Chicago
Oldal: AC
Foglalkozás: Katona, vezető
Szakértelme: mesterlövész, pisztolykata(saját fejlesztésű stílus), közelharc.
Külső: 195 cm magas, 95kg, fekete bőrű, fekete hajú, barna szemű,edzett külsejű.
Jellem: Erős akaratú, de barátságos. Rendkívül jó diplomáciai készsége van. Céljait mindíg eléri.
Családi állapota: Nős, 1 gyerek apja(egyenlőre),de most várandós a felesége.
Bevétel: Szerinted?(Űrmarsall)