|
Post by Kira Limberg on Feb 24, 2007 18:20:33 GMT 1
-Igen van egy mondat. *Lehajtom a fejem majd felnézek.* -"Én meg te olyanok vagyunk mint a tûz és viz. Kioltjuk egymást de közben egymás nélkül nem léteznénk." *Elmosolyodok. Rég óta elöszõr.* -De sajnos nem tudom hova mehetek. *Elolvasom megint a levelet majd felhivom Paul Baxter Ûrmarsalt.* -Halló? Igen Paul Baxter Ûrmarsalt keresem. Igen titkositot hivás. A kód:119864 Igen kapcsolja. *Várok egy kicsit majd kicseng és felveszik.*
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Mar 2, 2007 19:28:48 GMT 1
Amint a túloldalt felveszik a kagylót, egy sípoló hangot hallasz. A hajón lévő technikus bontja a vonalat. -Asszonyom, bemértek minket. Ekkor a biztonsági tisztje Ludvignak berohan: - Blair páncélosai behatoltak a kikötőbe, azonnal indulnunk kell. Lehet követtek minket! -mondja, aztán Ludvigra néz. Ő bólint, ezzel jóváhadja az indulást. Ludvig hozzád fordul: -Gyere velem, gyorsan! Hozzad a lányodat is! Becsatoljuk magunkat a székekbe a másik teremben vannak. Azzal megragadja a kezed és húz magával, te pedig a kis rose keét fogod és húzod magaddal. Amint beértek a helyiségbe, az űrhajó motorja felbúg és szinte azonnal emelkedni kezd. Ludvig becsatolja Roset, aztán téged, de ebben a pillanatban a hajó írgalmatlan nagy sebességbe kapcsol, Ludvig elesik és beüti a fejét. Nem működik a hajó gravitációs rendszere, minden energiát a pajzsokra irányítottak. Hallani a becsaódásokat, megremeg a hajó, de a pajzs elnyeli az energiát. Rose sírni kezd. A diplomata kedvesedre nézel, a földön fekszik, fejérőből gyengén folyik a vér. Nem lüktet, viszeres vérzés lehet csupán. A hajó szinte függőlegesen van, ebben a pillanatban éri el az űrt. Áthalad az atmoszférán ésműködésbe lép a mesterséges gravitációs rendszer. Azonban akadt egy kis gond. Ezt a hajót nem harcokra tervezték, de jól bírja a strapát. Azonban a kommunisták riadóztatták az Akhillesz holdon lévő űrvadaszokat. Hajótok hírtelen a hipertérbe lép. Megúsztátok. Utatokat veszitek Excallondára.
A hajó 2 szektort tud megtenni, aztán kilép a szubtérből, 15 perc várakozás míg újra tölt és aztán mehet tovább Excallondára. Tehát minimum 2 kör míg odaértek!
|
|
|
Post by Kira Limberg on Mar 4, 2007 9:54:02 GMT 1
*Megnyumszom egy pilanatra de amikor meghallom hogy Rose sír felé fordulok.* -Emlékszel Rose mondtam hogy egyszer nagyon bátornak kell lenned! Ez most az! Kérlek maradj itt mindjárt jövök! *És a katonám tiltása ellenére kicsatolom magam és Ludvig felé megyek. Letérdelek mellé és egy kis fekete kötést csinálok a fején ott ahol vérzik. Majd mikor végzek egy szemvillanással felemelem és a székébe teszem. Becsatolom és leülök én is de nem csatolom be magam. Még nem.* ~Remélem minél hamarabb jobban lesz!~ *Gondolom majd megölelem Roset.*
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Mar 4, 2007 13:00:46 GMT 1
A J7-es szektorban lép ki az űrhajótok, hogy újratöltsön. Ez negyed órába kerül. A fő gond az, hogy Darrqen III bolygó is ebbe na szektorban van, továbbá határszektor és nagy a katonai jelenlét. Csak imádkozni tudtok, hogy ne vegyenek titeket észre.
Ludvig magához tér, fejéhez nyúl, aztán megköszöni neked, hogy ellátad a sebét. Az ablakon át látni, hogy a semmi közepén vagytok. Sehol egy bolygó vagy hold. A nagy üres végtelenben áll egy helyben a hajó. Már csak 10 perc míg feltöltődik a hajtómű és újra ugorhattok.
Felzúgnak a szirénák. Ludvig a személyhívójához nyúl és kérdi a kapitányt, hogy mi a gond, az így felel: - Ellenséges űrhajót érzékelnek a műszerek a subtérben. - kis szünet- Uram, most lépett ki. Egy FK romboló. Üzenetet küld, kapcsolom önnek: - Itt Vasilij Zugarov, a Független Kommunista Konföderáció Vörös romboló nevű hajójának a kapitánya. Azonnal adják meg magukat! Tudomásunk szerint önök rejtegetik Kira Limberget. Egységet küldök át a hajó átvételére. Ha együtt működnek nem esik bántódásuk!
Ludvig rád néz, látod a szemében a kétségbeesést és a féltést. -Nem hagyom, hogy bajod essen Kira! -mondja neked, aztán a monitorra néz, megnyom egy gombot, amivel válaszolhat a romboló kapitányának.
- Itt Ludvig Arathor, NoFFSz diplomatája. Diplomácia mentességem révén engedjenek el és akor nem jelentem ezt a szemtelen magatartásukat! -mondja Vasilij-nek. - Forradalom van diplomata, nem számít a mentesség! Azonnal adják át Limberget, vagy tüzet nyitunk a hajójukra!
Ludvig az órájára néz, még 5 perc a feltöltésig. - Rendben, nem veszélyeztetem a legénység életét, átadom Kirát -hazudja a komcsinak. Küldjék a komphajót meg az egységüket! -aztán bontja a vonalat Ludvig, feléd fordul és biztosít róla, hogy van egy terve, nem eshet bántódásotok!
- Kapitány, jelezze, hogy hol vana komphajójuk -utasítja hajójának pilótáját a diplomata. - Uram, fél úton vannak, van még egy percünk. Ha ilyen tempóban haladnak, pont ideérnek, mielőtt feltöltődik a hajtómű! -Nem gond, azt pont elég nekünk!
A komphajó csatlakozik Ludvig hajójához, a zsilipkaput kieresztik, dokkolni akarnak. -Uram, a katonák követelik a dokk kapu kiniytását. Ebben a pillanatbantöltődött fel ahajtómű! - Rendben kapitány, minden energiát a pajzsokra és tűnjünk el innen!
Ekkor az ellenséges komp leválik a hajótokról, mivel bekapcsolódott a pajzs. Látni amint az átszállásra várakozó katonák testei lebegnek az űrben, szörnyű látvány. Hajótok belép a hipertérbe, szerencsére az ellenség nemtudott követni titeket. Utatokat veszitek Excalonda felé!
|
|
|
Post by Kira Limberg on Mar 5, 2007 18:04:58 GMT 1
~Feltehetõleg én is ezt tettem volna a helyébe~ *Gondolom de elbizonytalanodok.Ez így nem helyén való hogy õ csinál mindent.* -Köszönök mindent! *Mondom és mosolyt eröltettek magamra. Kicsit fárasztó megjátszani hogy nincs semmi baj.* ~De van! Az hogy olyan mintha te semmit se tudnál!~ *De elhesegetem a bajt és Rose felé fordulok.* -Rose szivem most egy kicsit aludj jó? *És Rose engedelmesen elfordul és becsukja a szemét.* ~Jógyerek! Olyan amilyen nekem ugyse lehetett volna~ *És visszarévedek egy pillanatra hogyan is került hozzám.*
Fárasztó és nehéz napom volt. Kész örültek napja! Pár napja hogy békét kötöttünk az ellenségel és máris baj van belöle. Hát...ilyen az én formám. Hátra dölök és pihenni probálok mikor hirtelen megszólal a kis telefon. -Halló Miss Limberg? -Igen? -Egy nõ van itt aki magával akar találkozni! Szkadt és sáros. Beengedjem? -Igen persze! Biztos egy reklamáló. Elöre ültem és figyeltem a nöt ahogy belép. Koszos és mocskos volt de csak a ruhája. Mga a nö tiszta és rendezett volt. Ezen meg is lepödtem de nem szóltam semmit. Mikor végig néztem rajta mégjobban megdöbbentem. A nö elörehaladottan terhes volt. És ö volt Rose akis pocak lakó. Az édesapja ember viszont az édesanyja mutáns volt. Ezért mind a kettöjüket kergeték. Tudta hogy jólelkü vagyok és gyermektelen. Nekem akarta adni a gyermekét. Miután megszült rá néhány hétre meghalt.
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Mar 5, 2007 21:29:00 GMT 1
Ludvig a sok teeendője közepette megpillant titeket. - Kira, ugye jól vagy? -kérdez téged és szakít meg egyben az elmélkedésedben, amire felhőkölsz. - Most érkezünk meg Excallondára, megmutatom hol élek. Stan Bush jelenleg nem tartózkodik itt. Innen megszervezheted csapataidat nyugodtan, minden segítséget biztosítok számodra!
Az űrhajó kilép a hipertérből. Kibontakozik szemeitek előtt a vörös bolygó, Excallonda. Látni a 3 hatalmas, holdnyi nagyságú űrbázist, néhol zöldesen fénylik az energiapajzs, ami a bolygót védi.
Ludvig hajója a biztonsági protokollnak megfelelően először a Gate 1 űrhajóra jelentkezik. - Miss. Limberg, Mr. Arathor, kérem készülődjenek az átszálláshoz a Gate1 űrhajóra. -mondja a kihangosítón keresztül a pilóta. - Minek vizsgálnak át minket, ez hallatlan! -háborodik fel Ludvig. - Uram, feltehetőleg poloskák vagy potyautasok után kutatnak, esetleg robbanószer után. Ellenséges területről jövünk, ez az előírás még az ön esetében is. -világosít fel titeket a pilóta. - Jól van, maga csak tegye a dolgát pilóta, indulunk a zsilipkapuhoz. - eképp reagál Ludvig és bontja a kapcsolatot a pilótafülkével.
Így megindultok a zsilipkapuhoz. Hozod magaddal a kis Roset, egy droid pedig a bőröndjeiteket. Ludviggal együtt, mind a 3an (+a a droid) átléptek a Gate1 űrhajóra.
Folytatás: EFP/Excallonda/Gate1 űrhajó topik!
|
|