|
Post by Stan 'Winner' Bush on Dec 10, 2006 11:49:27 GMT 1
A 7es visszatérve azt mondja. -D oki, tud lőni? Mert ha igen, akkor itt ez a gépfegyver( Kalasnyikov Intergalactic AMX-39) . Amint ellátta a sérülteket, levisszük őket a földszintre, segítséget hívunk és megkeressük ezt a mocskot! Mit szól? -kérdi Aztán int a 8asnak, hogy fegyverét tegye el és segítsen neked. A 7es fegyverével a felsőbb emeletek felé pásztázik, ellenséget kutatva.
|
|
|
Post by Paul Baxter on Dec 12, 2006 16:24:41 GMT 1
//Kira szívem figyelj oda, hogy melyik karival írsz!//
|
|
|
Post by Drucilla on Dec 12, 2006 18:02:12 GMT 1
-Rendben! *Bólintok majd jól megnézem a fegyvert. Mikor végzek a másik férfihoz fordulok.* -Segitsen! *Kinyitom az elsösegély dobozt és eszközöket veszek elö. Sok gézt adok neki és valami gélt.* -Minden sebet kenj be ezzel és kös le. Ha valahol olyan seb van amiböl még áll ki valami szólj és én kihuzom! *Utána odamegyek ahoz a férfihoz akinek a legtöbb sebében még ott van a repesz maradékai. Ránézek és mosolyogni probálok.* -Nem fog fájni...annyira. *De ez anyira szót halkan ejtem ki. Elkezdem a folyamatot. Kihúzom ,nyugtatt ,beken beköt. Probálom úgy csinálni hogy ne annyira fáljon.*
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Dec 12, 2006 22:22:49 GMT 1
Akinek sugárban ömlött a vér a nyakából, megfelelő eszközök nélkül sajnálatos módon elvérzett. Még az sem segített volna rajta, ha kézzel fogod el az ütőeret a nyakában, túlságosan sok vért vesztett... A másik srác helyzete, akinek a fél oldala kapott repeszeket, a gyors és gondos ellátásnak köszönhetően stabilizálódott. Leviszitek a sárültet a földszintre. A 8-as számú jelenti rádión mi történ, jöjjenek a sérültért és a halottakért, illetve erősítést kért. Vártok pár percet, majd a 7-es számú katona azt mondja: - Nem bírok tovább várni, ez a mocsadék leölte a bajtársaimat, végzek vele!- ezzel megindult felfelé, a 8-as fegyvert adott a sérültnek aki ugyan mozogni nem tud, de lőni igen szükség esetén és a 7-es után iramodott segíteni neki. Druhoz sem szólnak egy szót sem, rád bízzák a döntést hogy jössz-e vagy sem...
|
|
|
Post by Drucilla on Dec 13, 2006 19:58:09 GMT 1
*Észre veszem hogy elmentek és utánuk sietek. Borsos hangulatban megyek melléjük.* -Ha legközelebb eltüni méltoztatnának szóljanak elöre jó? *Majd körbenézek.* -Furcsa hely ez a labor. Milyen kisérletek lehetek itt istenem! *Sóhajtok egyet. Rosszaloan csoválom a fejem.* -Azok a terroristák tudhatak valamit erröl a helyröl. De vajon mit? És honnan? *A "vezetöhöz" fordulok.* -Hova megyün Mr. Pökhendi?
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Dec 14, 2006 9:38:13 GMT 1
- Milyen laborról beszél maga? Az Alc'Lab arrébb van, mi ezt a mocsok orvlövészt akarjuk kicsinálni a társasházban! -mondja a 8-as. Erre a 7-es: - Örülök, hogy maga is velünk jön annak ellenére, hogy még nem ismer minket- felytegeti a katona, mígnem azon lakás ajtójához nem értek, ahol az orvlövész lakik. Az ajtó természetesen hasonlót az űrhajókéhoz. A 8-as kis robbanó tölteteket helyez fel az ajtó különböző pontjaira. - Kis erejű C4-et használunk, melyek lyukat ütnek az ajtón, de nem tesznek nagyobb kárt másban. A sok lyuk következtében egyszerűen bedől az ajtó a súlya miatt- súgja neked a 7-es. - Kész vagyok!- jelenti a 8-as az ajtó közepénél állva izgatottan és kicsit hangosabban is a kelleténél. Ekkor egy óriási robajt követően kiválik valami az ajtóból, átszakítja azt egy apró lyukat képezve rajta és fejbe találja a katonát. A töltény átüti a sisakját, áthatol a fején és a másik oldalt ismét átmegy a sisakon, majd belefúródik az odébb lévő falba. 8-as rongybábúként esik össze. Rögtön felismered, hogy csakis egy nehéz mesterlövész puska csinálhatta ezt... A 7-esnek tátva maradt a szája, de rögvest megnyomja a robbanószerek indítójának a gombját. Rövid de hangos robbanás -sípolni kezd a füled ennek hatására- és lassan kezd bedőlni az ajtó. A katonatársad fegyverét maga előtt fogva lábbal rásegít, így a nehéz fémszerkezet pillanatok alatt a földre hull. 7-es meg se várja mi lesz előtte, egyből tüzel. Eszedbe jut a katonai gyorsképzéskor, hogy erre azért van szükség, hogy a mesterlövésznek ideje se legyen lőni. Azonban senki sincs már ekkor az ajtóval szemben. Gardrobe, wc és nappali felé nyitva az ajtók. Bárhol lehet a terrorista. 7-es a wc felöli falhoz simul, úgy fedezi a gardróbot, kézzel inti, hogy te is hasonlóan járj el, de te a WC-t fedezd. A gyorstalpalónak köszönhetően tudod is a következő lépést, a szobákat le kell ellenőrizni. Tied lesz majd a gardrób, 7-esé pedig a WC. A fülsípolásod kezd elmúlni.
|
|
|
Post by Drucilla on Dec 14, 2006 20:18:18 GMT 1
-A francba! *Kiáltom el magam.* -Mi volt ez? *Célzok és lövök de feltünik hogy senki nincs bent. Bemegyünk és látjuk hogy milyen a hely. Megrökönyödök.* -Ez nem túl jó! *Csoválom a fejem. A két férfit nézem és a testvérem jutt eszembe.* ~Ne gondolkdj ilyeneken csak figyelj!~ -Bocs hogy hülyén viselkedtem. Te vagy a harcos és nem én. Gondolom ha valakid szülne nálam te se szólnál bele. Bocs! *Mondom a vezetönek. Elsunyogod a wc irányába és belököm a lábammal az ajtót. Elöre szegezem a fegyvert és benézek. Nincs bent senki.* -Senki! *Sugom majd elindulok a gardrób irányába.*
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Dec 14, 2006 23:23:27 GMT 1
-Csak kövesd az utasításaimat Dru, akkor minden rendben lesz- súgja a katona- és egyébként se állna jól neked a hullazsák -mondja viccelődve és lecsekkolja a gardróbot, ami szintén üres. Letérdel és a földre tesz egy apró, hegyező nagyságú tárgyat. Ez a valami egyszerre 3dimenziósan kivetíti a lakás alaprajzát. 7-es kézzel mutatja hol vagytok. - Az orvlövész szerintem itt lesz - mutat a kisebb, erkély felöli szobára - de biztosra kell menjünk! Ezzel a kis ügyes szerkezettel - előveszi a zsebéből- gátolhatjuk az ajtó kinyitását - eszedbe jut, hogy láttál már ilyet. Ez az eszköz mágneses elven működik és az ajtó közepére kell tenni, hogy ne tudjon szétnyílni. Felveszi a 3D-s kivetítőt a katona, mellényzsebébe teszi, majd a másikból kivesz egy nyakláncot - Fogadd el kérlek, szerencsét hoz!- mondja, miközben feléd nyújtja.- szükségünk lesz rá, különben hogy hívnálak el kávézni- mondja mosolyogva.
Elindultok a nappali felé. Az ajtó nyitva van. 7-es megy elöl, te mögötte. A szoba üres -tiszta- súgja halkan. -Dru, tied a konyha, enyém a fürdő -mondja, s közben felpattintja a mágneses ajtócsukót, aztán odamegy a fürdőhöz és behatol...
|
|
|
Post by Drucilla on Dec 15, 2006 20:15:36 GMT 1
*Elcsodálkozok az ajándékon. Felteszem és mosolyogva nézem. A konyhához megyek és bedobok egy ajtózárt. Gyorsan belépek fegyvert elöreszegezve és szétnézek. Nincs bent senkit.* -Üres! *Mondom a férfinak. Oda megyek hozzá és megkérdem.* -Most hova megyünk? Tudja nincs igazán ötletem hol lehet az az órlövész! *Megnézem magamnak majd mosolyogva mondom.* -Gondolom nincs családja hiszen katona. Nekem sincs mert tudja...elfoglalt vagyok.
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Dec 16, 2006 12:40:55 GMT 1
Miközben leellenőrzöd a konyhát, ő a fürdőt ellenőrzi le. szavaidra így reagál: - Dru, ha sexelni akarsz az megoldható, de most kapjuk el a férget! Itt lesz a déli szobában, ahova feltettem az ajtózárót.Odamegy az ajtóhoz és leszedi róla, majd azt súgja neked: - Biztos vagyok benne, hogy ajtóra szegezett fegyverrel vár minket. Aki először belép az ajtón az meghal... Viszont van egy ötletem: van nálam még c4 ajtórobbantáshoz és itt van kéznél a holografikus kivetítőm is- mondja mosolyogva és rádkacsint Ezzel lehelyezia kivetítőt - most felveszem a mozzanatot ahogy behatolok a szobába- magyarázza és aztán eljátsza a szitut. Elég idétlenül néz ki az egész, de megnyugtató érzést kelt benned a hangja. Miután végzett, megkér, hogy segíts feltenni a C4-et, közben beállítja a holokivetítőt - Nagyon csendben kell legyünk, mert át tud lőni a falon is!- mondja szinte alig hallható hangon- mivel a fegyvere félautómata, így az első lövés után marad 3 másodpercnyi időnk, hogy behatoljunk és kinyírjuk - befelyezitek az előkészületeket, hátrébb mentek. Kezével visszaszámol: 5, 4, 3, 2, 1 bummm, robbanás kitépi az ajtót, a hologramm bemegy a szobába, egy lövés dördül el, olyan erős, hogy a gardrób falán is átfúródik. 7-es egyből belép és tüzel, te utána mész, de addigra csak egy hátára borult kartámlás széket látsz, amiben egy férfi fekszik, fején egy lyuk tátong, minden csupa vér és agyvelő. A mesterlövész puska a földön, 7-es odamegy a hullához, pisztolyával bele lő kettőt a hulla mellkasába, majd megvizsgálja a puskát, és szól a rádiójába: Küldetés teljesítve.- Dru, van még 20 percünk... mondja neked
|
|
|
Post by Drucilla on Dec 16, 2006 15:59:39 GMT 1
*Oda megyek a hullához és felhorkantok.* -Disznó! Szterintem nem ez volt az elsö ilyen munkája! Jó hogy meghalt. *Komoran fordulok vissza és úgy mondom.* -A szexre visszatérve....nem igazán. Tudja láttam már hogy járt valaki ha ilyen kapcsolatba bele megy. Szülésznö vagyok sok esettel találkoztam már. Nem lehet átverni. *Elmosolyodok. Körbenézek a szobában és a véren kivül sok mindent látok még. A fegyverhez megyek és megnézem.* -Jól mondta a fegyver tipusát és a fegyver hatókörét. *De ezt olyan természetesen mondom hogy olyan mintha már nem elöször látnék ilyen fegyvert.*
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Dec 16, 2006 16:34:54 GMT 1
- Menjünk dokinéni, majd ahelyszínelők lerendezik a terepet. Ezzel megindul a földszintre a hátrahagyott társához. Mire leértek megérkezik néhány katonai jármű és a rendőrségi helyszínelők, illetve egy mentős csapat is. A sérültet ellátják, a hullákat elszállítják, titeket meg visszavisznek a táborba. 7-es megszólal: -Amúgy Steve vagyok, örülök, hogy egy csapatban vagyunk!
|
|
|
Post by Drucilla on Dec 16, 2006 21:42:26 GMT 1
-Én is! *Bólintok mosolyogva.* -Köszönöm hogy megvédet. Nincs sebe? *Megnézem a férfit majd megnyugodva mondom.* -Nincs. Ügyes volt. *Mosolygok és érdeklödve nézem.* -Magának milyen a családja? *Kérdem miközben kifelé megyünk.*
|
|
|
Post by Stan 'Winner' Bush on Dec 16, 2006 22:00:15 GMT 1
-Apám katona volt, de meghalt, anyám egy Genfi klinikán van hibernálva. Súlyos beteg, a mai technika nem ismeri az ellenszerét, remélem a jövőben megoldják a problémát. Van egy hugom, ő itt él Brüsselben, Alch'Lab-ban dolgozik gyakornokként -hangja elhal, keze ökölbe szorul, libabőrös a nyaka, láthatóana könnyei ellen küszködik, elvonja tekintetét, az üres házak felé néz. -Egyedül ő maradt nekem...
|
|
|
Post by Drucilla on Dec 17, 2006 14:45:04 GMT 1
-Sajnálom hogy megbántottam! *Mondom gyorsan és közelebb lépek hozzá.* -Én nem akartam. Én is elveszitem a családomat. Több éve nem láttam öket. *Lehajtom a fejem majd mikor lélegeztem egy nagyot,felnézek.* -Tudom hogy milyen ez! Megkeresük a hugát? *És bizakodóan nézek rá.*
|
|